[column width=”1/2″ place=”first” ][headline htype=”h4″]Info til køber[/headline]
dansk
Kære liebhaver til hus eller lejlighed i middelhavsområdet. Når De åbner vore salgsopstillinger er en del af teksten på svensk. Dette skyldes at middelhavshuse.dk markedsføres i hele Skandinavien. Mange af os fra det ”kolde nord” har i generationer længtes efter sydens sol og varme.
Næsten alle liebhavere har tilbragt mange ferier i middelhavslandene og lysten til at erhverve en helårs- eller feriebolig der, er som regel blevet forstærket som årene går (og friværdien i den danske/svenske ejerbolig er steget).
Da jeg selv en stor del af sommeren er bosat i Italien i Ligurien der grænser op til den franske grænse langs Middelhavet, har jeg koncentreret mig om salg af ejendomme i netop dette område, samt salg af ejendomme primært mellem Cannes og Imperia på den franske og italienske riviera, fordi jeg i dette området ved selvsyn kan besigtige de fleste af ejendommene.
Da jeg har tilbragt mange år i samme område, dels som turist og siden 2006 som husejer og  professionel aktør på ejendomsmarkedet, mener jeg at have et godt kendskab til netop dette område.

Specielt Italien er for mange et land der kræver speciel indsigt i papirgangen ved køb af fast ejendom. Og specielt Ligurien (Blomsterrivieraen) er et område hvor ingen danske autoriserede mæglere er repræsenteret med fast base. Jeg har en del ejendomme til salg direkte fra ejer, ligesom jeg har et samarbejde med få udvalgte franske og italienske autoriserede ejendomsmæglerfirmaer der alle har registreringer og forsikringer på plads, for at kunne formidle de annoncerede ejendomme, og som har et godt renomme.
Når De som køber handler gennem Dansk Ejendoms Consult, sker handelen som et samspil mellem os, den lokale mægler og en fransk eller italiensk dansktalende advokat, hvilket skal give den optimale sikkerhed.

Dansk Ejendoms Consult er etableret i 1980 af undertegnede Henrik Håkansson der har en fortid som bankansat i 10 år, samt selvstændig ejendomsmæglervirksomhed siden 1980.

Med venlig hilsen

Dansk Ejendoms Consult
Henrik Håkansson
Ejendomsmægler
SE 10638070

 

[/column][column width=”1/2″ place=”last” ][headline htype=”h4″]Info til köpare[/headline]
svensk
Kära spekulant till hus eller lägenhet i medelhavsområdet. När ni öppnar våra objektbeskrivningar, är en del av texten på danska. Detta beror på att middelhavshuse.dk marknadsförs i hela Skandinavien.
Många av oss från det kalla nordiska klimatet har i generationer längtat efter värmen i södra Europa.
Nästan alla spekulanter har tillbringat många semestrar i medelhavsländerna och lusten till köpa ett helårs- eller semester- boende där, blir i regel starkare med åren.(Och värdet på danska/svenska fastigheter har ökat.)

Då jag själv en stor del av sommaren är bosatt i Italien, närmare bestämt Ligurien, som gränsar uppåt till Frankrike längs medelhavet, har jag koncentrerat mig på försäljning i precis detta område, samt försäljning av egendomar främst mellan Cannes och Imperia på den franska och italienska rivieran, på grund av att jag själv i detta området kan besiktiga de flesta egendomar.
Eftersom jag har själv tillbringat många år i samma område, dels som turist och sedan 2006 som  husägare och professonell aktör på egendomsmarknaden, har jag god kunskap om precis detta område.

Italien är för många ett land som kräver speciell kunskap med pappershantering vid köp av en egendom. Och speciellt Ligurien (Blomsterrivieran) är ett område där inga danska mäklare är representerade med fast bas. Jag har en del fastigheter till salu direkt från ägaren och har ett samarbete med  få utvalda franska och italienska auktoriserade egendomsmäklarfirmor som alla har registreringar och försäkringar på plats, för att kunna förmedla de utannonserade egendomarna, och som har ett bra rykte.
När ni handlar via genom Dansk Ejendoms Consult, sker handeln som ett samspel mellan oss, den lokala mäklaren, och en fransk eller italiensk dansktalande advokat, vilket ger optimal säkerhet.

Dansk Ejendoms consult etablerades 1980 av undertecknad Henrik Håkansson, vars arbetarbakgrund är 10 år som bankman, samt självständig egendomsmäklarverksamhet sedan 1980.

Vänliga Hälsningar
Dansk Ejendoms Consult
Henrik Håkansson

Fastighetsmäklare & Registreret svensk mäklare.
SE 10638070

[/column]